Vulcanizare mobila 24/24 in Chisinau si Moldova

Vom veni în orice regiune a Moldovei în decurs de 40 minute

068 203 163

Avantajele unei vulcanizari Chisinau

Vulcanizare mobila non stop este o modalitate convenabila de a va „incalta” masina si de a va economisi timpul, deoarece ajungem in orice punct din Chisinau si din Moldova. Uitati de cozile de la service auto si de timpul lung de asteptare, vom ajunge in 40 de minute. Acestea sunt cateva dintre avantajele utilizarii unui serviciu de vulcanizare mobila.

Economia timpului

Uitaţi de irosirea timpului pentru a veni la servicii vulcanizare auto nonstop, noi singuri vom veni în orice punct al Moldovei şi vă vom schimba anvelopele.

Preţuri avantajoase

Preţuri joase pentru montarea anvelopelor şi balansarea roţilor.

Lucru calitativ

Deservirea calitativă şi rapidă a automobilului dumneavoastră.

Meşteri cu experienţă

La noi lucrează doar meşteri cu experienţă, care au primit studiile necesare în domeniu.

Vulcanizare mobila

Vulcanizare mobila lista preturi si costuri la servicii

Aici puteti gasi toate preturile pentru serviciile noastre. Pastram intotdeauna preturile scazute la montarea anvelopelor, astfel incat costul final sa fie transparent si usor de inteles.

Autoturisme
R 12-15 R 16 R 17 R 18 R 19 R 20 R 21
320 lei 340 lei 370 lei 420 lei 480 lei 550 lei 730 lei
Microbuze
R 12-15 R 16 R 17 R 18 R 19 R 20 R 21
360 lei 400 lei 440 lei 480 lei 560 lei 620 lei 800 lei
Alte comenzi
Comandă minimă: 300 lei
Apel de noapte: +100 lei
Asteptarea clientului la fata locului: 50 lei/ora
Plecare în suburbiile oraşului Chişinău: +50 lei
Plecare înafara oraşului Chişinău: 7 lei/km
Repararea tăieturilor, cordului rup: de la 400 lei
automobil vulcanizarea mobila

Vulcanizare 24/24 mobila in Chisinau, Moldova

Compania avto-shina.md ofera o gama completa de servicii de montare a anvelopelor in Chisinau 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana. Vulcanizarea mobila este un microbuz standard echipat cu un complex mobil de masini-unelte, care permite de efectuat rapid si non-stop orice tip de montare a anvelopelor chiar pe drum.

In interiorul microbuzului exista masini unelte care efectueaza orice fel de lucrari, cum ar fi: montarea si demontarea anvelopelor de orice dimensiune. Acest echipament va permite sa efectuati la fata locului diverse lucrari de schimbare a rotilor, reparare a gaurilor si echilibrarea rotilor. Vulcanizarea mobila este o ambulanta pentru masina dvs. Oriunde nu va-ti afla in Chisinau sau in alt oras, specialistii nostri vor veni oricand si oriunde in Moldova.

Schimbarea sezoniera a anvelopelor in cat mai rapid timp posibil. Se apropie vremea rece, ceea ce inseamna ca in curand va fi mai dificil sa va deplasati pe drumuri. Serviciul de vulcanizare mobila 24 de ore, 7 zile pe saptamana va va elibera de cea mai mare problema - starea anvelopelor in sezonul rece. Nu trebuie sa asteptati randul dvs. la o vulcanizare obisnuita. Vom veni la voi insine si vom inlocui anvelopele in mod eficient si rapid!

Oferim o varietate de servicii de montare a anvelopelor. Cel mai apropiat serviciu de vulcanizare 24 de ore pe zi este schimbarea sezoniera a anvelopelor, curatarea, eliminarea taieturilor si a rupturilor de cabluri si, desigur, echilibrarea rotilor, al caror cost va va surprinde in mod placut. Preturile pentru serviciile de montare a anvelopelor corespund in mod ideal asteptarilor clientilor nostri. Scopul noastra este sa oferim servicii de vulcanizare mobila rapide si de inalta calitate, non-stop. Nu conteaza unde va aflati. Complexul nostru mobil ofera servicii de montare a anvelopelor in orice loc convenabil pentru client - in curtea casei, in parcare sau pe orice strada. Trebuie doar sa ne sunati si in 40 de minute o vulcanizare mobila la Chisinau va ajunge la adresa dvs.

Prima vulcanizare mobila care functioneaza non-stop in Chisinau si in alte puncte de pe harta republicii. Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si schimba anvelopele de vara in cele iarna si viceversa, ocolind orice dificultati. Nu aveti unde sa puneti anvelopele scoase? Profitati de serviciul de depozitare a anvelopelor si nu va faceti griji cu privire la siguranta rotilor masinii dvs. Alegeti un serviciu profesional si cele mai bune preturi pentru serviciile de montare a anvelopelor din Moldova. La noi, rotile masinii dvs. vor fi echilibrate in mod eficient si de calitate, al caror cost va va ajuta sa economisiti mult.

Cum functioneaza serviciul de vulcanizare mobila?

Aveti nevoie urgent sa schimbati anvelopele masinii dar sunt cozi lungi la auto service? Sunati-ne oricand, suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, iar specialistii nostri vor veni in curtea, biroul sau parcarea dvs. si vor efectua toate lucrarile necesare de montare a anvelopelor. Tot de ce aveti nevoie este comoditatea si pretul scazut al montarii anvelopelor in Chisinau. Sunati la nr. de telefon pentru montarea anvelopelor din Chisinau si apreciati confortul!

Recenzii

Ce vorbesc despre noi clienţii noştri

Pentru mine este foarte importantă viteza şi comoditatea, eu nu sunt gata să pierd jumătate din zi pentru a merge la vulcanizare, sunt foarte bucuroasă că în Chişinău a apărut o vulcanizare mobila, m-au înregistrat în 2 minute, au venit în 30 minute şi mi-au schimbat anvelopele în 15, rapid şi simplu. Recomand!

bottom-part1

Vreau să mulţumesc vulcanizarea mobila pentru profesionalism şi operativitate. Nu ştiam ce să fac cu anvelopa tăiată a soţiei mele, deoarece eram plecat din Moldova cu lucrul. Au venit rapid şi au reparat!

bottom-part1

Vreau să vă spun mulţumesc pentru rapiditate şi pentru lucru, dacă nu eraţi voi, eu aşa şi aveam să stau între Bălţi şi Chişinău încercînd să opresc o maşină.

bottom-part1

Băieţii sunt bravo! Reacţie rapidă la apel şi stimă faţă de client! Cînd ieşeam din parcare am dat într-o groapă şi deodată am spart roata. Le-am telefonat şi deja peste o oră mă plimbam liniştit prin oraş. Recomand la toţi.

bottom-part1

Eu am stagiu de conducere doar de un an, de aceea eu nu cunosc prea bine ce fel de anvelope sunt necesare pentru maşina mea. La sfatul prietenilor, am telefonat la vulcanizarea mobila şi ei repede mi-au ales anvelopele necesare, au venit de îndată şi mi-au schimbat anvelopele cu unele noi, drept bonus mi-au făcut şi balansarea roţilor!

bottom-part1

Demult mi s-a recomandat să nu mai merg la vulcanizare, dar să comand vulcanizare mobila. Eu m-am ţinut pînă la urmă, pînă nu s-a închis ultima vulcanizare normală din Chişinău din raionul meu. A trebuit să mă folosesc de serviciile vulcanizării mobile şi am rămas mulţumit. Au venit repede, preţurile sunt accesibile, acum totul doar cu ei.

bottom-part1

Conform statisticii fiecare şofer cheltuie în jur de 20 minute pentru a găsi o vulcanizare!

Nu irosiţi timpul dumneavoastră! Apelaţi-ne şi meşterii noştri vor veni de îndată să vă rezolve problema!

Vulcanizare mobila zi şi noapte – vom veni în orice regiune a Moldovei şi vom repara/schimba anvelopele dumneavoastră!

Repararea tăieturilor/puncţia anvelopelor – o pană de cauciuc deja nu mai este atît de complicat, deoarece vulcanizarea mobila va veni şi o va repara!

Alegerea şi furnizarea anvelopelor – vă vom alege anvelopele corespunzătoare, le vom livra şi monta!

Depozitarea anvelopelor de sezon în Moldova – vom lua anvelopele dumneavoastă şi le vom duce la depozit pentru depozitare, le vom aduce înapoi odată ce se termină sezonul sau conform dorinţei dumneavoastre!

Schimbarea anvelopelor conform anotimpului – nu trebuie să mergeţi la vulcanizare, noi vom veni la dumneavoastră şi vă vom schimba anvelopele!

Balansarea roţilor – o măsură întreprinsă după fiecare montare a anvelopelor!