Vulcanizare mobila in Chisinau si Moldova

Vom veni în orice regiune a Moldovei în decurs de 40 minute

068 203 163

Avantajele unei vulcanizări mobile

Vulcanizare mobila non stop – aceasta este comoditate, economia timpului şi banilor dumneavoastră, iată cîteva avantaje ale utilizării vulcanizării mobile.

Economia timpului

Uitaţi de irosirea timpului pentru a veni la o vulcanizare auto non stop, noi singuri vom veni în orice punct al Moldovei şi vă vom schimba anvelopele.

Preţuri avantajoase

Preţuri joase pentru montarea anvelopelor şi balansarea roţilor.

Lucru calitativ

Deservirea calitativă şi rapidă a automobilului dumneavoastră.

Meşteri cu experienţă

La noi lucrează doar meşteri cu experienţă, care au primit studiile necesare în domeniu.

Vulcanizare mobila

Vulcanizare mobila preturi

Aici puteţi face cunoştinţă cu toate preţurile pentru serviciile prestate.

Autoturisme
R 12-15 R 16 R 17 R 18 R 19 R 20
320 lei 340 lei 370 lei 420 lei 480 lei 550 lei
Microbuze
R 12-15 R 16 R 17 R 18 R 19 R 20
360 lei 400 lei 440 lei 480 lei 560 lei 620 lei
Alte comenzi
Comandă minimă: 300 lei
Apel de noapte: +100 lei
Asteptarea clientului la fata locului: 50 lei/ora
Plecare în suburbiile oraşului Chişinău: +50 lei
Plecare înafara oraşului Chişinău: 7 lei/km
Repararea tăieturilor, cordului rup: de la 400 lei
automobil vulcanizarea mobila

Vulcanizare mobila in Moldova, Chisinau

Schimbarea anvelopelor de sezon în cel mai rapid timp posibil. Se apropie îngheţurile, ceea ce înseamnă că în curînd va fi dificil de deplasat pe drumuri. Vulcanizarea mobila vă va elibera de la cea mai mare problemă – starea anvelopelor în perioada de iarnă. Nu trebuie să aşteptaţi rîndul dumneavoastră într-o vulcanizare obişnuită. Noi singuri vom veni la dumneavoastră şi vă vom schimba anvelopele rapid şi calitativ!

Noi oferim diferite servicii de vulcanizare non stop in chisinau. Vulcanizare de la Avto-shina.md în orice moment – aceasta reprezintă schimbarea anvelopelor în conformitate cu anotimpul, curăţarea, înlăturarea tăieturilor şi reparaţia cordului şi desigur că, balansarea roţilor, preţul căreia poate vă va uimi într-un mod plăcut. Preţurile pentru serviciile prestate de vulcanozare mobila 24/7 sunt în conformitate cu aşteptările clienţilor noştri. Scopul nostru – a oferi servicii de vulcanizare, într-un mod operativ şi calitativ, în orice moment. Nu are importanţă unde vă aflaţi. Complexul nostru mobil oferă servicii de vulcanizare oriunde îi este comod clientului – în curtea casei, la parcare sau pe orice stradă. Pur şi simplu apelaţi-ne şi în decurs de 40 minute vulcanizarea mobila din Chişinău va veni la adresa dumneavoastră.

Prima vulcanizare mobila care lucrează zi şi noapte în Chişinău şi alte regiuni ale Moldovei. Noi oferim clienţilor posibilitatea să schimbe anvelopele de la cele de vară, la cele de iarnă şi invers cu scopul de a înlătura orice tip de dificultăţi. Nu aveţi ce să faceţi cu anvelopele scoase? Vă puteţi utiliza de serviciul de depozitare a anvelopelor, şi astfel să nu vă faceţi griji de siguranţa roţilor dumneavoastră. Alegeţi o abordare profesională şi cele mai bune preţuri pentru serviciile de vulcanizare în Moldova. Cu noi, anvelopele dumneavoastră vor beneficia de o balansare a roţilor calitativă şi efectivă, preţul căreia vă poate face să economisiţi.

Recenzii

Ce vorbesc despre noi clienţii noştri

Pentru mine este foarte importantă viteza şi comoditatea, eu nu sunt gata să pierd jumătate din zi pentru a merge la vulcanizare, sunt foarte bucuroasă că în Chişinău a apărut o vulcanizare mobila, m-au înregistrat în 2 minute, au venit în 30 minute şi mi-au schimbat anvelopele în 15, rapid şi simplu. Recomand!

bottom-part1

Vreau să mulţumesc vulcanizarea mobila pentru profesionalism şi operativitate. Nu ştiam ce să fac cu anvelopa tăiată a soţiei mele, deoarece eram plecat din Moldova cu lucrul. Au venit rapid şi au reparat!

bottom-part1

Vreau să vă spun mulţumesc pentru rapiditate şi pentru lucru, dacă nu eraţi voi, eu aşa şi aveam să stau între Bălţi şi Chişinău încercînd să opresc o maşină.

bottom-part1

Băieţii sunt bravo! Reacţie rapidă la apel şi stimă faţă de client! Cînd ieşeam din parcare am dat într-o groapă şi deodată am spart roata. Le-am telefonat şi deja peste o oră mă plimbam liniştit prin oraş. Recomand la toţi.

bottom-part1

Eu am stagiu de conducere doar de un an, de aceea eu nu cunosc prea bine ce fel de anvelope sunt necesare pentru maşina mea. La sfatul prietenilor, am telefonat la vulcanizarea mobila şi ei repede mi-au ales anvelopele necesare, au venit de îndată şi mi-au schimbat anvelopele cu unele noi, drept bonus mi-au făcut şi balansarea roţilor!

bottom-part1

Demult mi s-a recomandat să nu mai merg la vulcanizare, dar să comand vulcanizare mobila. Eu m-am ţinut pînă la urmă, pînă nu s-a închis ultima vulcanizare normală din Chişinău din raionul meu. A trebuit să mă folosesc de serviciile vulcanizării mobile şi am rămas mulţumit. Au venit repede, preţurile sunt accesibile, acum totul doar cu ei.

bottom-part1

Conform statisticii fiecare şofer cheltuie în jur de 20 minute pentru a găsi o vulcanizare!

Nu irosiţi timpul dumneavoastră! Apelaţi-ne şi meşterii noştri vor veni de îndată să vă rezolve problema!

Vulcanizare mobila zi şi noapte – vom veni în orice regiune a Moldovei şi vom repara/schimba anvelopele dumneavoastră!

Repararea tăieturilor/puncţia anvelopelor – o pană de cauciuc deja nu mai este atît de complicat, deoarece vulcanizarea mobila va veni şi o va repara!

Alegerea şi furnizarea anvelopelor – vă vom alege anvelopele corespunzătoare, le vom livra şi monta!

Depozitarea anvelopelor de sezon în Moldova – vom lua anvelopele dumneavoastă şi le vom duce la depozit pentru depozitare, le vom aduce înapoi odată ce se termină sezonul sau conform dorinţei dumneavoastre!

Schimbarea anvelopelor conform anotimpului – nu trebuie să mergeţi la vulcanizare, noi vom veni la dumneavoastră şi vă vom schimba anvelopele!

Balansarea roţilor – o măsură întreprinsă după fiecare montare a anvelopelor!